ON ENS PODEU TROBAR?

c/Prat de la Riba s/n
43812 Rodonyà

977.62.83.52
e3005571@xtec.cat

dissabte, 29 d’octubre del 2011

FESTA DE LA CASTANYADA

El divendres a la tarda per celebrar la Festa de la Castanyada, els castanyers i castanyeres de 6è van repartir castanyes ben torrades a tots els alumnes de l'escola. A més a més a la classe, vam fer un tastet dels panellets que havíem preparat el dijous... mmmmmm.........TOT ESTAVA MOLT BO!
Després de fer un bon berenar, vam haver de fer el Festival de la Festa de la Castanyada al menjador de l'escola ja que el temps no en va acompanyar. Tot i així, ens ho vam passar molt bé ballant i cantant les cançons que a l'hora de música havíem preparat!
Dos alumnes de cinquè van ser els presentadors, van explicar als pares que els alumnes d'EI van ballar el ball del moniato, els alumnes CI la cançó roquera del Marrameu, els alumnes de CM van fer una instrumentació d'una cançó de la tardor que es deia la Castanya calenta i per acabar els alumnes de CS van cantar i instrumentar la cançó del Fullet de la Tardor.
Per finalitzar la Festa, els castanyers i castanyeres de l'escola van oferir als pares els panellets i castanyes que havíem fet.

A continuació podeu veure un recull de fotografies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada