ON ENS PODEU TROBAR?

c/Prat de la Riba s/n
43812 Rodonyà

977.62.83.52
e3005571@xtec.cat

divendres, 9 de març del 2012

DIA AMB EL MOSSOS D'ESQUADRA

Aquest dijous ens vam visitar el Marc, el Manu, el Raül i la Mertixell. Tots ells són Mossos d'Esquadra i treballen per la seguretat ciutadana i a trànsit.
Durant el dia vam estar fent diferents xerrades, als alumnes d'infantil els hi van explicar com havien d'anar lligats al cotxe. Després van sortir al pati a fer un circuit amb unes bicicletes i a veure el cotxe del mossos!
A cicle inicial van explicar la petita història dels Mossos d'Esquadra i la Meritxell va explicar que hi ha molt mossos que treballen fent coses diferents. Després van veure la furgoneta i per acabar van parlar dels tipus d'accident que hi podia haver.
A cicle mitjà, van conèixer quins tipus de mossos hi ha a Catalunya i com ens poden ajudar segons el que necessitem. A la tarda el Marc i el Manu van posar uns vídeos per veure si coneixíem quines imprudències de trànsit no podíem fer i vam acabar veient la furgoneta. Durant eI matí, els alumnes de cicle superior van fer l'activitat de trànsit i a la tarda la Meritxell va explicar'ls-hi quines situacions de risc hi pot haver a l'entorn dels joves i com evitar aquestes possibles situacions. 


1 comentari:

  1. A mi m'han agradat els mossos perque ens han explicat moltes coses i ens han ensenyat quina feina feien. Hem pujat a la furgoneta dels mossos i ens ho hem passat molt be.
    LEIRE

    ResponElimina