ON ENS PODEU TROBAR?

c/Prat de la Riba s/n
43812 Rodonyà

977.62.83.52
e3005571@xtec.cat

dilluns, 15 d’octubre del 2012

PROVES D'AVALUACIÓ DIAGNÒSTICA


Entre el dia 16 i 26 d'octubre, els alumnes de 5è de la nostra escola realitzaran les proves d'avaluació diagnòstica proposades pel Departament d'Ensenyament.

Aquesta avaluació diagnòstica és una avaluació de caràcter orientador i formatiu per als centres. No determina, per tant, l’expedient acadèmic individual de l’alumnat.

L’avaluació diagnòstica ha de permetre avaluar l’assoliment de la competència comunicativa lingüística i de la competència matemàtica al final del cicle mitjà d’educació primària.

L’avaluació diagnòstica, conjuntament amb altres indicadors, ha de permetre als centres analitzar, valorar i reorientar, si cal, la pràctica docent dels primers cursos de cada etapa educativa per aconseguir la formació i els aprenentatges que estableix el currículum. 


Per tal de proporcionar als centres un instrument homogeni de mesura, l’elaboració de les proves i les pautes per a l’administració i la correcció són externes. Això no obstant, l’administració, la correcció i l’anàlisi de resultats de les proves són a càrrec dels equips docents dels centres.


Per més informació podeu consultar la pàgina web del Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu.


DES DE L'ESCOLA US DESITGEM MOLTA SORT!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada