ON ENS PODEU TROBAR?

c/Prat de la Riba s/n
43812 Rodonyà

977.62.83.52
e3005571@xtec.cat

dijous, 21 de febrer del 2013

L'ESTIU ÉS TEU - XANASCAT


El termini de preinscripcions comença el 26 de febrer (a les 12h) i finalitza el 19 de març de 2013 (a les 12h)


El programa l'Estiu és teu! és una proposta de l'Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya que s'adreça als nois i les noies de 5 a 16 anys amb l'objectiu que es puguin divertir i aprendre d'una manera diferent durant les vacances d'estiu. 

El programa l'Estiu és teu! està dividit en tretze modalitats d'activitats diferents dirigides per professors i tècnics especialitzats i monitors de lleure tots ells supervisats i orientats d'acord amb els Serveis Pedagògics de l'ACJ. 


Les modalitats que es poden escollir per a aquestes estades són: música, idiomes, esportives, multiesportives, combinat d’anglès i multiesportives, enginy, circ, teatre, veu, cinema, creatives, i com a novetat d’enguany, natura i combinat d’anglès i astronomia.

Per més informació podeu visitar la pàgina següent: L'estiu és teu

A més a més, la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT) organitza unes estades per les vacances escolars del 24 al 28 de març de 2013. Entrada el diumenge 24 de març de 16 a 17h i sortida el dijous 28 de març a les 16h. 

Com a novetat aquest any fan a l'Alberg Santa Maria dek Mar a Coma-ruga unes Estades Multiesportives- de 8 a 16 anys 

Les estades multiesportives combinen diverses activitats d’esports d’aventura, entre elles l’escalada, caiac i el tir amb arc amb esports alternatius i convencionals. La pràctica esportiva proporciona agilitat, destresa i força, i enriqueix a la persona amb capacitat de decisió, valor i tenacitat. 

Per saber-ne més podeu visitar la pàgina web xanascat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada