ON ENS PODEU TROBAR?

c/Prat de la Riba s/n
43812 Rodonyà

977.62.83.52
e3005571@xtec.cat

dilluns, 17 de novembre del 2014

L'HORA D'ANGLÈS

El Punt avui TV , va començar el passat 10 de novembre, una programació d'una hora diària en anglès, de 6 a 7 de la tarda, amb reemissions durant el cap de setmana. Podeu visionar el primer  programa en el següent enllaç:

 
Els dilluns, dimecres i divendres l'emissió comença amb "The Clas" una sèrie que documenta la vida d'una classe d'anglès de primer de primària en una escola pública de BCN. La sèrie vol documentar el procés d'aprenentatge vist des dels ulls dels nens i nenes. Més enllà de la classe i els seus continguts d'aprenentatge, la sèrie va presentant aspectes de tot el que envolta el món de l'escola i el procés educatiu. Al final de cada capítol de "The Class", s'emet "Story Time" durant el qual tres diferents narradores (professores de l'Institut Britànic) expliquen un conte en anglès. 
La resta de la programació de "L'hora d'anglès" l'omplen programes de debat, tertúlia i entrevistes on parlants nadius i no nadius utilitzen l'anglès com a eina de comunicació per assegurar la presència natural de la llengua anglesa en l'espai comunicacional de Catalunya.
La sèrie compta amb la col·laboració del Estudis de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra, el Departament d'Ensenyament  i l'assessorament d'APAC (Associació de Professors i Professores d'anglès de Catalunya).

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada