ON ENS PODEU TROBAR?

c/Prat de la Riba s/n
43812 Rodonyà

977.62.83.52
e3005571@xtec.cat

dimarts, 21 d’abril del 2015

L'ESCOLA ESTÀ DE DOL

 
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha afirmat que “avui és un dia de dol per a l’escola catalana i per al país. Així ho ha declarat el Govern. Amb energia renovada reprendrem la funció d’educar a les noves generacions”. Rigau ha fet aquestes declaracions durant una atenció als mitjans de comunicació arran dels fets succeïts ahir al matí a l’Institut Joan Fuster, on va morir un professor i quatre persones més van resultar ferides.
També va exposar que ahir, es va reunir la Junta central de directors de primària i secundària i van decidir que avui tots els centres de Catalunya, a les 11 del matí, faran una pausa per “reflexionar, serenar i tenir present aquest fet”. Rigau va afegir que “aquest és un acte que afecta a tot el país, que ens ha afectat profundament a tots i que ha posat de manifest la importància i el relleu que el professorat té en la vida dels joves. Aquesta professió feta de generositat, d’ensenyar a qui no sap el que tu saps”.
*Notícia extreta de les notes de premsa del Govern de la Generalitat de Catalunya

Davant d'aquest fet, el nostre centre, s'ha adherit a la reflexió. A les 11h els alumnes de primària hem sortit al pati de l'escola i hem guardat un minut de silenci en senyal de dol. 
Des de l'escola volen donar el suport a la família del mestre i a la comunitat educativa de l'Institut Joan Fuster de Barcelona. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada