ON ENS PODEU TROBAR?

c/Prat de la Riba s/n
43812 Rodonyà

977.62.83.52
e3005571@xtec.cat

dimecres, 14 de març del 2018

L'ESCOLA LES COMES SELECCIONA ALS FINALISTES PEL XIV CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA


El gust per la lectura comença per escoltar, per això als nens i  les nenes els agrada tant que els adults els expliquin contes. Quan arriben a  l’escola  i comencen a veure que un dia podran llegir se’ls obre un ventall de possibilitats i unes ganes envejables per aprendre’n, és per aquest motiu que com a mestres mirem de potenciar-ho fent activitats que els motivin a aprendre, amb la maleta viatgera que s’emporten a casa, amb els padrins de lectura, amb les àvies contacontes, entre altres.

Aquests dies hem notat a la classe com les ganes de llegir, moltes vegades, s’encomanen escoltant una altra persona quan llegeix... LLEGIR per gaudir, per entendre, per comprendre, per imaginar, per crear, per saber, per esdevenir princesa, heroi, astronauta, mag, explorador...; per riure, plorar, tremolar... sentir;....per tantes coses que encara ens falten aprendre. Tot això però no és gratuït, cal valentia, esforç, autoexigència i afany de superació, i per aquest motiu, des del claustre, volem felicitar a tots els que avui s’han presentant al precertamen de lectura en veu alta de l’Escola Les Comes, per decidir quins seran els nostres representants.  Per nosaltres totes sou guanyadores, tots sou guanyadors, perquè heu estat capaços de superar-vos i ser-hi .


Així mateix també volem agrair a les  famílies que cada dia ens ajuden en la tasca educadora, a les mestres entusiastes de la comissió de biblioteca que ens han motivat, a tots, a tirar-ho endavant, a la seva dedicació i exigència en els detalls.
Tampoc ens oblidem de la participació dels desinteressats membres del jurat, amb una tasca, us puc assegurar, ben complicada,.. totes persones implicades en l’EDUCACIÓ amb una gran capacitat d’oratòria i que a més a més estimen molt la nostra escola. MOLTES GRÀCIES A TOTES I TOTS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada