ON ENS PODEU TROBAR?

c/Prat de la Riba s/n
43812 Rodonyà

977.62.83.52
e3005571@xtec.cat

diumenge, 7 d’abril del 2013

2n DIA AL CAMP D'APRENENTATGE

El dijous va ser un dia molt intens a Planoles. Ens vam llevar molt aviat, ja que a les 9:30h havíem de pujar al tren per anar a Ripoll. Va ser tota una aventura... 



Un cop vam arribar a Ripoll ens vam separar en dos grups. 
Per un costat els alumnes de 1r i 2n, durant el matí vam anar a donar un tomb per Ripoll, després vam visitar l'espai de l'Scriptorium on vam intentar escriure com els monjos. A la tarda vam visitar el Monestir de Ripoll fent el joc dels sentits. 




Els alumnes de 3r, 4t i 5è, durant el matí també vam anar a donar un tomb pels carrers de Ripoll, després vam visitar el Monestir intentant descobrir tots els espai mitjançant els sentits. A la tarda vam anar a l'Scriptorium on vam practicar l'escriptura de l'edat mitjana. 



A la tarda vam agafar el tren de tornada a Planoles. Al arribar a la casa de colònies vam fer torns per dutxar-nos i descansar una estona ja que ens esperava un nit molt animada.
Després de sopar va arribar la festa... vam posar musiqueta, vam apartar els sofàs i les cadires i vam fer DISCOTECA! El Dj Jordi va posar-nos una bona selecció musical!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada