ON ENS PODEU TROBAR?

c/Prat de la Riba s/n
43812 Rodonyà

977.62.83.52
e3005571@xtec.cat

dimarts, 15 d’octubre del 2013

SORTIDA A TARRAGONA

El passat divendres 11 d'octubre els alumnes de Primària de l'escola vam anar a Tarragona a fer una sortida d'un dia preparada pel Camp d'Aprenentatge.
Els alumnes de Cicle Inicial i Cicle Mitja van fer una activitat sobre el Pont del Diable. Durant l'activitat ens van explicar la llegenda, van saber per a què servia un aqüeducte, van completar un trencaclosques o construir un aqüeducte amb petites peces de fusta (pilars, arcs i specum), van cercar diferències entre la imatge que els hi presentaven i el monument i sobretot van gaudir de l’entorn.



Els alumnes de Cicle Superior van anar a visitar les Muralles, l'Amfiteatre, el Circ i el Museu. Amb l'elaboració del dossier van comprendre l’origen de la vida de la ciutat en època romana i la complexitat en la seva defensa. Un cop arribats a l'Amfiteatre van poder observar la construcció arquitectònica, la seva forma i el seus elements. Es va parlar dels diferents espectacles que s’hi realitzaven, de les figures dels gladiadors i de la importància de les escoles de gladiadors i de les grans sumes de diners que es movien.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada