ON ENS PODEU TROBAR?

c/Prat de la Riba s/n
43812 Rodonyà

977.62.83.52
e3005571@xtec.cat

dijous, 7 de maig del 2015

1r DIA AL CdA DE L'ALT BERGUEDÀ

El dimecres al matí vam arribar cap a quarts d'una a dalt del coll de la Creueta. Des d'allí vam fer una excursió fins a la Cova de la Tuta. En grups, vam entrar dins de la cova i vam observar per on es filtrava l'aigua, les estalactites que hi havia i vam poder gaudir de la tranquil·litat d'escoltar com les petites gotes d'aigua sonaven al caure dins de la cova. Per entrar ens vam protegir bé i vam agafar les nostres lots. 
Al acabar de dinar vam seguir baixant fins arribar a Castellar de n'Hug i després d'observar els carrerons del poble vam arribar a les Fonts del Llobregat. 
Al arribar a les fonts vam comprovar que l'aigua del naixement estava freda i vam refrescar-nos una mica. Per acabar d'agafar forces vam berenar i vam seguir el nostre camí fins arribar a la casa de colònies!!
Tot i el cansament, hi havia moltes ganes d'arribar i veure totes les instal·lacions de la casa... quins nervis a l'hora de desfer les motxilles i començar a fer els llits! 
Després de fer una bona feina a les habitacions va arribar el moment de sopar i fer una mica de discoteca abans d'anar a dormir.
Abans d'anar a dormir la Lilit ens va donar l'últim missatge, ens va recordar que el dijous havíem d'ajudar-la a fer l'estudi del riu!

*Tenim problemes de cobertura. Poc a poc anirem pujant fotografies ;-)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada