ON ENS PODEU TROBAR?

c/Prat de la Riba s/n
43812 Rodonyà

977.62.83.52
e3005571@xtec.cat

dilluns, 11 de maig del 2015

COLÒNIES EDUCACIÓ INFANTIL


Els nens i nenes d'Educació Infantil van de colònies a la finca de Prades els dies 14 i 15 de maig. 


CASA DE COLÒNIES FINCA DE PRADES
La casa de colònies Finca de Prades està situada a la comarca del Baix Camp, entre les muntanyes i els boscos frondosos de Prades.
La finca està formada per 4 edificis d’una sola planta: 1 edifici de serveis generals, 1 d’habitacions, 1 amb aules - taller i 1 amb sales polivalents, instal·lacions esportives i tot envoltat de bosc i jardins.
   

LES ACTIVITATS
  • Farmaciola del bosc:
Taller amb l’objectiu de conèixer les plantes del bosc amb un ús medicinal. El taller està format per tres parts: tast de tisanes, pots d’olis aromàtics, cuidar l’hort aromàtic.
  • El món del cavall:
Amb aquesta activitat els infants podran estar en contacte amb els cavalls, podran pentinar-los i fins i tot muntar. L’activitat també es combina amb jocs relacionats amb el cavall i un taller de plastilina per fer la pròpia ferradura.
  •  El Bosc nocturn (activitat de nit):
El Follet Fredolic deixa una carta als infants de l’estada a Prades per dir-los que no ha pogut anar-los a veure a la tarda perquè la seva amiga la guineu s’ha fet mal. A partir de la carta els demana que els ajudi a buscar altres animals i coses per portar a la guineu. Durant la nit els infants hauran de buscar peces amagades per una zona de la casa i poder ajudar així al Follet, que al final de tot els visitarà amb la Fada Prada i els explicarà un conte de bona nit.

PREDICCIÓ METEOROLÒGICA:
Per tal de poder veure quin temps farà, uns dies abans podeu consultar a la pàgina següent:


Penseu que és zona de muntanya, les temperatures al matí i a la nit no seran molt elevades.


Recordeu que:
  • la sortida serà a les 9:00 h a l’escola (14-05-15).
  • l'arribada serà a les 16:30 h a l’escola (15-05-15).
  • Els alumnes hauran de portar l’esmorzar, el dinar del primer dia i una cantimplora  en una motxilla petita d’esquena. Han de venir vestits amb el xandall de l’escola. La motxilla petita i la cantimplora es faran servir durant totes les activitats.  
  • Cal donar la tarja sanitària al tutors/es en el moment de marxar i serà retornada a l’arribar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada